Sådan køber du skostrækkende produkter

 

1.

Overvej typen af ​​sko. Høje hæle, støvler og lejligheder har alle forskellige former og kræver en skostøtte designet til den specifikke stil.

2.

Køb en tovejsbøjle til problemer med sko, der også er Tæt og for kort. En tovejsbøjler gør skoene længere og bredere.

3.

Køb til specialbehovssko. Skoforstærkere designet til kalveproblemer, indlæg og tåproblemer kan lette klemning i disse områder.

4.

Vælg skostrækker, der målretter områder af dine fødder, hvor du har brug for hjælp. Stretchers med knotter kan strække sko i områder omkring bunions og corns for at fjerne tryk.

5.

Køb sko strækkevæske. Påfør det, før du strækker skoene. Løsningen forhindrer rive og hjælper skoene med at strække sig naturligt. Se efter en pumpesprayopløsning, der letter oprydning og bedre målrette specifikke områder af dine sko (se Resources).

6.

Se efter et skostrækningssæt for at spare tid. Disse omfatter væsken og skobæreren. Nogle skoforstærkere er udstyret med to strækninger, så du kan strække venstre og højre sko på samme tid (se ressourcer).

Tips og advarsler

  • Husk, når du handler for at vælge en skoforlænger designet til kvinders fødder og i den rigtige skostørrelse.
  • Hvis dine fødder gør ondt, når du lægger på sko, er der en god chance for, at dine sko er problemet. Køb dårlige sko kan forårsage unødig smerte og irritere dine fødder. Når du finder ud af, at dine sko er for stramt, overvej disse forslag til afhjælpe problemet med skoforstærkende produkter.