Sådan laver du en Nerdy Girl Gorgeous

 

1.

Løs brillerne og få det til at passe til kontakter eller investere i Lasik kirurgi.

2.

Blød dine tænder. I dagens dag og alder af over-the-counter retsmidler til at holde dine tænder hvide, er der ingen undskyldning for ikke at bruge dem. Intet er mere foruroligende end et smil, der er farvet fra år med at drikke kaffe eller dårlig tandhygiejne. Også, hvis du har de økonomiske ressourcer, få braces eller korrigerende fastholdelsesbeslag til dine tænder. Når du ser bedre ud, føler du dig bedre om dig selv.

3.

Fjern dig fra verden af ​​mode mareridt. Mange af os har kigget i vores skabe og pludselig spekulerede på hvorfor Du har købt en bestemt beklædningsgenstand. Det er helt hæsligt, men på det tidspunkt virkede det som et 'must-have' element. Når du kammerer gennem dit skab taper du den baggy, store, behagelige couture og erstatter den med slank og sexet stil. For et skub i den rigtige retning skal du hente butikskataloger og modemagasiner for at se, hvad der er i.

4.

Tag et par pund og tone op. af de mest dramatiske ting, du kan gøre for at skifte fra nerdy til nice, er at kaste den ekstra vægt. Ikke kun vil du føle dig bedre, men vægten du taber vil øjeblikkeligt forvandle dit ansigt og figur. Husk at en ordentlig diæt kun opnår at miste 2 til 3 pund pr. uge i gennemsnit Dette er en maraton, der ikke er et løb, og det øjeblik du har en sund vægt, stopper slankekurren. Gennemfør dine vægttabsmål ved hjælp af en kombination af cardio (løb, cykling, svømning) og modstandstræning ( frie vægte og vægtmaskiner.)

Skær, farve og stil dit hår. Når du gør den indre 'nørdige pige' smuk, skal du ændre din hårstil . Kvinder har den luksus til at ændre deres udseende dramatisk, ved at skifte fra blonde til rød til brunette. Du bør helt sikkert søge råd fra en salonprofessor, som du får dit snit og co lor. Vær ikke bange for helt at ændre dit udseende.

6.

Vær sikker på hvem du er på indersiden. Der er mange eksempler på folk, der var 'nørdige' i High Skole, der betragtes som helt nydelig i dag. Nøglen er, at de altid har været tro mod sig selv og deres lidenskab. Hvis folk for eksempel syntes du var underlig for altid at udarbejde korte historier om en underlig science-fiction verden, der omfattede en skole for børn med speciel magter, lyt ikke til deres kritik. Faktisk kan du skrive den næste 'Harry Potter'. En luft af tillid er den immaterielle, der sætter dig adskilt.

Tips og advarsler

  • Kontakt altid læge, før du starter en ny øvelsesrutine.
  • Vi har alle set filmen, hvor den umuligt nørde pige pludselig viser sig på dansen, ser helt fantastisk ud. Hun beskriver som en del af hendes transformation fantastiske facetter af hendes identitet, som ingen vidste eksisterede. gøre filmen clich arbejde i det virkelige liv.