Sådan laver du en farverig stof hestehaleholder

 

1.

Mål og skåret et stykke flad elastik (designet til taljebånd), så det er lang nok til at ombryde din hestehale et par gange (se Ressourcer).

2.

Skær et stykke farverigt stof omkring 4 tommer længere end elastikken (eller endnu længere, hvis du vil have hestehaleholderen til at have flere klaser og kamme) og tre til fire gange så brede. < /p>

3.

Fold stoffet i halv længde med de 'højre' sider mod hinanden. Brug en symaskine eller en nål og tråd til at sy kantene sammen, efterlad de korte ender er helt åbne. Drej stoffet 'rør' højre ud med en blyant for at hjælpe med at skubbe stoffet igennem, hvis du har en hård tid.

4.

Tryk elastikken gennem stoffet. Klip en lille sikkerhedsnål til enden af ​​elastikken for at gøre det nemmere at styre.

5.

Træk stoffet ind i midten af ​​elastikbåndet, så du kan bruge en nål og tråd til at sy enderne af elastikken sammen sikkert. Træk stoffet jævnt rundt om elastikken og sy dem også sammen.

6.

Spar tid ved at starte med en hestehale elastik og binde 3 'lange stofstrimler af stof eller bredt bånd i enkle knuder rundt om den, indtil den er helt dækket med en 'frynse' af stof. Du kan også sikre din hestehale med en almindelig elastik og binde en flot pulserende stof rundt om det som et kort tørklæde.

Når du vil koordinere dine tøj fra hoved til tå, skal du lave farverige stofhestehale-holdere for at matche hver af dine ensembler. Brug disse tips til at skabe så mange af de nemme og billige tilbehør, at du sjældent skal bære det samme en gang til.