Sådan laver du en puddelkjørt

 

1.

Få en almindelig lyserød cirkel nederdel, der når mid-calf eller længere. Hvis du ikke har en, skal du se, om den lokale danseværkbutik bærer lange 'karakterkjoler' i pink.

2.

Download en gratis silhuet af en puddelens krop fra et billedkunstwebsted og udskrive det på et stykke skrotpapir eller kortlager (se Ressourcer nedenfor).

3.

Klip mønsteret ud og fastgør det til et stykke sort filt med stifter eller midlertidigt klæbemiddel. Klipp rundt formen for at skabe en sort filtpoodle.

4.

Tilbage til puddelen og det område, hvor du gerne vil vedhæfte det til dit nederdel med selvklæbende borrelås eller prikker. Hvis du ikke har noget imod at tilføje accenterne til nederdelen permanent, kan du bruge stoflim. Placer et stykke karton inde i nederdelen, så klæbemidlet ikke går igennem til den anden side (se Ressourcer nedenfor).

Limpindsiner, små knapper eller stykker af faux pels til din puddel. Opret en snor og krave til hunden med bånd. Hvis du skal fjerne dekorationerne senere, skal du bruge små velcro prikker til at tilføje båndet til dit nederdel.

6.

Færdiggør udseendet ved at bære en crinoline eller flere glider under nederdelen for fuldhed. Par nederdelen med en monteret, kortærmet sort eller hvid buttondown skjorte med et rosa tørklæde bundet rundt om halsen. Du kan også bære dit hår i en høj hestehale med et lignende tørklæde bundet omkring det, et par hvide tennis- eller sadelsko og hornede ridser.

Hvis du ønsker at gå til en Halloween fest klædt som en teenager fra 1950'erne, er en flared puddel nederdel et must. Selvom du måske vil kunne købe en på et loppemarked eller sy en selv, skal du bruge disse tips til at lave en no-sy puddelkirtle, der vil se lige så overbevisende ud som den virkelige ting.