Sådan laver du perle armbånd

 

1.

Køb de store ædelstene i forskellige farver og former. Du kan få dem på håndværkere som Michaels eller Hobby Lobby. Sørg for at have en god lim. Aleene Platinum Bond 7800 fungerer godt. Køb robust bånd, stærk nok til at holde ædelstenes vægt. M u0026 J Trimming kan være en ressource.

2.

Skær en stribe af bånd 16 tommer lang. Snip hver ende på en diagonal skråning. Diagonalen holder båndet fra fraying. Læg båndet fladt.

3.

Arranger ædelstene over båndet. Overlappe ædelstene med hinanden og lidt ud af båndet, de skal se ud som om de landede der tilfældigt for en glamourøs effekt. Forlad klare plads på mindst 4 inches på hver ende af båndet, så du kan binde dem sammen, når du ' færdig.

4.

Påfør limen på bagsiden af ​​hver perle og fastgør den til båndet. Hold det på plads i et minut, og fastgør derefter den næste perle, indtil de er tændt. Lad limen tørre over natten. Når du er klar til at bære den, skal du bare binde de to ender sammen.

Tips og advarsler

  • Læg et stykke vokspapir eller aluminiumsfolie under armbåndet, når du limer ædelstenene, så du ikke får lim på bordet.
  • Du kan få det varme udseende af fedte, lyse clunky ædelstene, der cirkler dit håndled uden at betale high-end-priser. De er nemme at lave og ser fantastiske ud, om du klæder dig til en aften eller går afslappet.