Sådan øger du kollagenproduktion

 

1.

Spis mørke greens som spinat og kale. Mørkeblade grønne er rige på lutein og C-vitamin, som hjælper din krop til at producere kollagen. Ikke kun vil en servering på en dag med grønne hjælpe din hud, men disse grøntsager er fyldt med næringsstoffer, der vil bidrage til din krops generelle sundhed.

2. mindst én sojaprodukt om dagen Soy indeholder genistein, en isoflavon, der hjælper med at eliminere enzymer, der nedbryder kollagenfibre. Alle former for soja, herunder sojamelk, tofu og sojabaserede imitationskødprodukter indeholder genistein.

3.

Drikke mindst en kop te dagligt. Te, især grøn te, er fuld af antioxidanter kaldet flavanoider. Disse antioxidanter neutraliserer naturligt forekommende frie radikaler i din krop, der kan nedbryde celler og kollagenfibre og endda forårsage kræft.

Få en laserhud resurfacing behandling udført af en autoriseret hudlæge. Laserhud resurfacing virker ved at brænde det øverste lag af huden kaldet epidermis. Denne skade signalerer huden for at reparere sig selv ved at skabe et nyt lag af hudceller og øge produktionen af ​​kollagenfibre.

Tips og advarsler

  • Fremmer kollagenproduktionen starter på basisniveauet med en afbalanceret kost. Hvis din krop ikke har de næringsstoffer, det har brug for, kan det ikke producere kollagen eller nogen anden komponent let.
  • Mens du kan få kollageninjektioner til at reducere rynker, vil dette ikke øge din krops evne til at producerer kollagen. Dette vil kun tjene som en midlertidig løsning, indtil kollagenet fra injektionerne brydes ned.
  • Har du nogensinde kigget på dig selv i spejlet en morgen og bemærket en lille rynke, der ikke var der før? Er du langt forbi denne alder og har for mange rynker at tælle? Selvom det kan virke ung, begynder huden at forværres så tidligt som i slutningen af ​​20. Denne forringelse skyldes sammenbruddet af kollagen, proteinet, der binder kroppen sammen. Når kollagen i kroppen brydes ned, får det huden til at miste sin elasticitet, udvikle rynker og generelt se gamle. uundgåeligt, der er mange ting, du kan gøre for at bremse eller endda delvis reversere kollagen nedgang.