Sådan opdateres Mod Lip

 

1.

Exfoliere og befugt leber for at forhindre grimme flager. På blegne læber er tørhed, revner eller blødninger i området meget mere tilsyneladende og utilsigtet.

2.

Dæk dine læber med et fundament, der matcher din hudtone. Dette giver dig et blankt lærred til at arbejde med, når du opretter en fejlfri nøgenlæbe.

3.

Klip en silikonebaseret makeup primer over din naturlige læbestift. Dette er en forebyggende foranstaltning, der holder kremede læbeprodukter blødende eller fjerende. Fyld læber ind med en nøgen eller kødtone blyant for at give læbestift en base til at klamre sig til. Brug en markeret concealer børste dyppet i subtile highlighter for at forbedre bue af dine læber. Dette tilføjer dimension, mens den gamle modlip ser fladere ud i sammenligning.

4.

Find en nøgen creme læbestift tynde med en svag lyserød. Det lyse rosenrøde nuance forhindrer dig i at kaste ud. Påfør med en læbe børste for at distribuere farve. Dab på den største koncentration af produktet i midten af ​​både øverste og nederste læber. Slå udad, indtil farven møder grænsen af ​​din læbe linje. Ved ikke at lægge på læbestiftet på din læbestift undgår du muligheden for, at creme finder sin vej ind i de fine linjer i området.

Top læber af med en klar glans. Du må ikke overdrive det. En dråbe i midten af ​​både øvre og nederste læber er alt hvad du behøver. Arbejd glansen udad ved hjælp af læbebørsten. Det er ikke nødvendigt at udvide skinnet helt i retning af din læbe linje, da dette kan gøre dine læber for ustrukturerede.

Tips og advarsler

  • Ændre udseendet ved at tilføje et antydning af en anden nuance end pink til en nøgen læbestift. På en kunstners palette blandes nogle af læbestiftet med en dråbe ren glans i din skygge af valg. Så længe farven primært er nøgen, får du stadig et opdateret mod look.
  • Moderigtige 1960'ers sex killinger klappede ned læberne i et forsøg på at holde sig i mode. For at få udseendet, ville nogle endda erstatte concealer til læbestift. I 1970'erne og 1980'erne kom nøgne frostede læbestifter ud på markedet, men mange slog snart deres ryg mod den ultra-skinnende læbestil, som har været tomgang i annalsens historie. Hvis du vil male dine læber i en stil tættere på den oprindelige modlæbe, er der her tips, der giver dig blegede, men frodige og sunde læber. Par dem med et røgfyldt øje eller endda med en rekreation af 1960'erne øjenmakeup til et groovigt udseende, der snart bliver glemt.