Sådan sammenligner du spektakler

 

1.

Overvej din ansigtsform ved at kigge i spejlet eller på et foto på dit ansigt. Ansigtsformer kan være runde, ovale, rektangulære, hjerteformede, diamantformede eller trekantede.

2.

Prøv flere forskellige briller. Mål stilen af ​​briller, der vil se bedst ud med dit ansigtsform. Tynde rektangulære briller ser godt ud på runde eller hjerteformede ansigter, mens ovale eller runde briller ser bedre ud på lange eller rektangulære ansigter. Se efter skuespil, der tilføjer bredde eller længde, hvor det er nødvendigt for at afbalancere ansigtets form eller minimere ekstra længde eller bredde af din ansigtsform.

3.

Bestem hvad du har brug for brillerne til. Du kan have brug for briller hele tiden, fordi du er nærsynt og ikke kan lide kontakter. Du kan få brug for dem bare for at læse eller arbejde på computeren. Eller du kan få brug for et par solbriller. Svaret bestemmer, hvilken type linser du er kigger efter.

Vælg det ønskede objektivmateriale. Vælg polykarbonat til en hårdere linse, der ikke bryder let, når du taber eller glas, hvis du er mere optaget af ridser end brud . Der er også forskellige belægninger at vælge imellem. Vælg polarisering for solbriller for at reducere blænding fra vejen eller vandet. Få antireflektiv belægning på briller, hvis du vil bruge dem til at se på en computerskærm.

5.

Bestem dit prisklasse. Du kan finde briller hvor som helst fra omkring $20 til mere end $500. Få alt fra optikeren til de typer linser, du overvejer, og de rammer du har valgt. Du må muligvis gå på kompromis mellem dine foretrukne linse materialer og dit prisklasse, hvis de ikke passer op.

Tips og advarsler

  • Hvis glaslinser bryder , kan de være meget farlige for dine øjne. Forsøg ikke at klæbe dem sammen igen eller fortsæt med at bære dem. Få nye linser i stedet.
  • Uden en antireflektiv belægning på briller, der bruges til computerarbejde, kunne du få øjnene eller hovedpine.
  • Spektakler kan bruges til at forbedre syn og som fashion statement. De kommer i en bred vifte af priser, materialer, former og anvendelser, som kan gøre opgaven med at vælge et par ret skræmmende. Den bedste måde at sammenligne briller på er at se på de forskellige stilarter på dit ansigt og overveje, hvilke typer linser der tilbydes.