Sådan ser du to størrelser mindre

 

1.

Brug mønstre til din fordel. Brug vertikale striber for at give illusionen af ​​en langstrakt krop. Brug mønstre til at aflede opmærksomhed fra problemområder som midsektioner eller lår. For eksempel kan en ternet sweater udføre dobbeltarbejde ved at lægge vægt på din hals og afværge opmærksomheden fra dine hofter. Afspil dine bedste områder ved at tilføje lidt flair.

2.

Slip i form slid. Køb slankende underbeklædning til at styre konturerne af din krop. Varer som girdles og kontrol top trusser kan få din krop til at virke slankere og godt tonet. Overvej at bære kjoler og bukser, der har de samme former for tilpasning.

3.

Praktisk perfekt kropsholdning. Stå med hovedet oprejst og dine skuldre tilbage for at drage fordel af din krops naturlige tilpasning. Denne position forlænger rygsøjlen og får dig til at se mindre ud. Undgå at sænke dine skuldre, som komprimerer din ramme. Perfekt din kropsholdning ved at fuldføre rygstyrkningsøvelser som benløfter.

4.

Ram dit ansigt. Brug krøller og bånd til at hjælpe med at slanke dit ansigt. Stil som lagdelte bobstykker og bløde kropsbølger giver en blød ramme uden at overstyre dit udseende. Undgå stilarter som hakkete korte stykker, der gør dit ansigt til at virke fyldigere. Se gennem populære magasiner for at finde en frisure, der smigrer din ansigtsstruktur. Arranger en høring med en frisør for at vælge det bedste udseende for dig.

5.

Vælg den passende størrelse. Brug tøj, der passer dig i stedet for at vælge formløse valgmuligheder. Din krop vil se formløs under tunge lag af materiale. Vælg pletter, der smigrer din figur uden at blive for stramme. Don't gøre fejlen ved at klemme ind i en mindre størrelse for at forsøge at blive mindre.

Tips og advarsler

  • Selvom sort er en slankende farve , overstyr det ikke. Brug andre farver som marineblå eller brun til at diversificere dit udseende.
  • Undgå at lytte til negative kommentarer om din vægt. Lær hvordan du føler dig komfortabel med dig selv, uanset hvad skalaen læser.
  • Hvis du føler dig godt om dit fysiske udseende, kan det være nødvendigt at lave stilændringer. Hvis du ser mindre er dit mål, er der mange måder, du kan opnå succes uden for meget besvær. Du kan se to størrelser mindre ved at lave små ændringer i din livsstil og klædeskab.