Sådan skiftes farvet hår fra rød til blond

 

1.

Strip farven ud af dit hår ved hjælp af farvefjerneren. Når du dør dit blonde hår, risikerer du at ende med orange toner, men det gælder især, når du starter med rødt hår. Det er bedst at fjerne så meget af det røde farvestof som muligt, inden farvningsprocessen påbegyndes. Farve stripper sælges i de fleste frisører og bruges meget som hårfarve. Se efter fabrikantens vejledning for specifikke instruktioner. Meget af det røde farvestof vil blive fjernet, efter at du har strippet håret. Dit hår vil sandsynligvis se blødt ud og indeholde en blanding af rød og din naturlige farve. Dette er normalt, så ikke ' t bekymre dig.

2.

Tilstande dit hår. Color stripper er meget hård på dit hår, så brug en konditionering behandling for at forynge det. Det vil tilføje fugt tilbage i dine hårsække og bedre beskytte dit hår i de næste trin. Lad konditioneringsbehandlingen på dit hår i 15 til 20 minutter, og skyll derefter.

3.

Bleg dit hår. Stripping hårfarve tager størstedelen af ​​hårfarvestoffet ud af dit hår, men normalt vil der være en del resterende farve tilbage. Du kan ikke bare farve over de resterende røde, eller du vil ende med røde eller orange streger. For at fjerne resten af ​​den røde farve og for at give dit hår en mere ensartet base, skal du bruge blegemiddel. Brug 20 volumenudvikler og pulveriseret blegemiddel. Bland dem efter målingerne på bagsiden af ​​blegemiddelpakken. Påfør generøst gennem hele dit hår og lad det sidde i 20 til 45 minutter. Skyl blegemiddelet fra dit hår.

4.

Farve dit hår blonde. Nu hvor du har skabt en jævn tone i hele dit hår, kan du dække små variationer i farve, der kan forblive ved hjælp af blondt hårfarve. Brug enhver skygge af blonde undtagen asketoner, hvilket kan skabe en grønlig farvetone. Efter brug af blondt hårfarve skal dit hår være din ønskede farve. Påfør en anden konditioneringsbehandling.

5.

Vask dit hår med lilla shampoo. Det er meget almindeligt, når du dør dit hår blonde, at oransje eller røde farver vises først. Mindre toner kan korrigeres ved brug af lilla shampoo. Lilla shampoo ser faktisk lilla ud, og dens farve modvirker røde farver i dit blonde hår. Du kan købe lilla shampoo i næsten enhver frisørsalon.

Tips og advarsler

  • Forsøg aldrig at blegge dit hår med blegemiddel til husholdningsbrug eller nogen form for blegemiddel undtagen der er udpeget til hår.
  • Ændring af farvet hår fra rød til blond kan være udfordrende, fordi rød, sammen med sort, er en af ​​de to sværeste farver at fjerne fra håret. At se en professionel colorist vil øge dine chancer for succes. Men hvis du er dristig eller har haft en eller anden farveoplevelse, er der et par trin, du kan tage for at fjerne rød farve fra dit hår og erstatte det med blonde.