Sådan udføres dit eget hårklipp / saks / maskine - 'Blended Comb Over u0026 quot;

 

1.

Det første skridt er at samle alle de rigtige materialer. Til dette særlige hårklipp skal du have en stol, forlængerledning, stort ståspejl, håndholdt spejl, 'peanut' (en lille outliner hårmaskine produceret af WAHL), sprøjteflaske med vand, frisørkappe, halsstrimmel (tynd hvid stribe af tissuepapir, der ombrydes rundt om halsen), desinfektions- / smøremiddel-sprøjteflaske, barbercid (en blå desinfektionsvæske bruges til at desinficere kamme og saks), kam, saks, Andis Masters (en hår trimmer), Andis Masters vagter [numre tre til otte - (klip, der fastgøres til din trimmer og giver dig mulighed for at justere længden, hvor du trimmer)], gnidning af alkohol, Chapman pulver, hårstyling gel og et stikkontakt. Alle ovennævnte emner (med undtagelse af stikkontakt) kan findes hos din lokale 'Sallys Beauty Supply', hvis du skulle vælge at købe udstyret offline.

2.

Når alle materialer er samlet, ville det være klogt at rydde op i rummet og komme i gang. Det første skridt er at binde en halsstrimmel rundt om nakken i en behagelig pasform. Herefter skal du bære håret på den måde, du føler dig godt tilpas, så du kan fjerne eventuelle knuder og få en fornemmelse for den retning, hvor dit hår naturligt vokser. En god ting at huske, når man skærer hår med en maskine, er at man altid skal glide vagt (nær maskinens tænder) i modsat retning, hvor håret vokser, således udtrykket 'mod kornet'.

3.

Herefter skal du sætte din Andis Machine trimmer i den aktiverede forlængerledning. Placer derefter # 3 Andis-beskyttelsen (1/4 af en tomme) på dine herrer, så den ' klik 'på med en tæt pasform. Brug derefter din desinfektionssprøjte til at desinficere maskinen og børsten, før du faktisk sætter dem i brug. Derefter billed en imaginær lineindpakning rundt om dit hoved i synkronisering med det højeste punkt på dine øjenbryn. det er omkring samme højde, som du vil placere et hovedbånd i. Sæt derefter på maskinen Ine og løbe vagten langs siden af ​​dit hoved mod kornet og op til denne imaginære linje. Skær ikke hår over din imaginære linje. Sørg for at holde maskinen i den hånd, du føler dig mest komfortabel med (højre hånd) og din hånd holdt spejl i den anden (venstre hånd). Du kan måske spørge dig selv: Hvordan ser jeg og skærer bagsiden af ​​mit hoved samtidig? Svaret er at få din ryg mod det store spejl og justere det håndholdte spejl, indtil du har et klart billede af bagsiden af ​​dit hoved. Dette skal hjælpe dig med at skære op til den imaginære linje, du ville se indpakning omkring dit hoved.

4.

Desuden børste du af det hår, du har klippet af for at sikre dig 'Jeg savnede nogen pletter. Når maskinen er slukket, og spejlet er anbragt på tælleren, står du op foran det store spejl og sprøjter håret med vand, indtil det er helt tørt. Dette vil tjene som forberedelse til trimning af håret på toppen af ​​hovedet. Til dette trin vil du bruge din desinficerede (ved hjælp af ovennævnte barbercide) saks, som igen placeres i din mere behagelige hånd (højre hånd). Fordi du vil give dig selv en saksafskæring, er det vigtigt at du forstår, hvordan man får fat i håret (ved hjælp af din venstre hånd) og hvordan man faktisk skærer håret (med højre hånd). For at gribe håret, prøv at efterligne håndbevægelsen, der anvendes i det klassiske spil 'Papir, Rock, Skisser'. Som du sandsynligvis allerede har gættet, vil du bruge 'saks u0026 quot; position.

Specielt skal du greb og skære dit hår på en organiseret måde. Dette gøres ved at vise, at dit hår er opdelt i fire symmetriske rækker, der strækker sig fra panden til bagsiden af ​​dit hoved. Begynd med at gribe (i 'saksposition') et lille afsnit fra forsiden af ​​den første række (på venstre side af dit hoved). Løft derefter dine fingre langs håret, indtil den ønskede længde er erhvervet (i dette tilfælde omkring to inches). Derefter skal du blot klippe hår over dine fingre i en lige linje (parallelt med dine to fingre). Ligeledes vil du fortsætte denne proces langs den samme række (gå baglæns) ved hjælp af tidligere klippet hår som reference til længde (sørg for, at den samlede længde er den samme). Fortsæt derefter processen gennem alle fire rækker. Når du har opnået den ønskede længde (ca. to inches) langs hele toppen af ​​hovedet, skal du kaste håret ud i den ønskede stil af en kam over. Kram håret på en horisontal måde, fra øre til øre, der deler håret mellem den tredje og fjerde række, du afbildede tidligere. Nu er det tid til at 'falme' eller 'blande' længden af ​​siden af ​​dit hoved (1/4 inch, # 3) til længden af ​​toppen af ​​dit hoved (hvilket er omkring 2 inches). Blandingsprocessen vil blive udført med den samme maskine, der blev brugt tidligere (Andis Masters).

6.

Det er vigtigt at forstå, at når 'fading' skal du i hånden) smil dit håndled på linjen (skelnen mellem kort hår og langt hår) for at forhindre, at andre uønskede linjer opstår. Pointen er at lade det korte hår (på siderne) gradvist falme ind i det lange hår (på toppen).
Med maskinen i behagelig hånd (højre hånd) og håndholdt spejl i venstre hånd (med ryggen mod det store spejl som vist tidligere), skal du smide din maskine på den linje, du ønsker at fjerne (sørg for at # 3 vagt eller ¼ tommer vagt er placeret på maskinen). Du vil så bemærke, at maskinen har en lille håndtag nær maskinens tænder. Du bliver nødt til at justere denne håndtag til gradvist åbning efter hver gentagelse af flicking af maskinen inden for en bestemt del af linjen. Når du har nået det punkt, hvor armen ikke længere åbner, ville det være en klar indikation på, at du er klar til at gå videre til næste vagt. I dette tilfælde vil næste vagt være # 4 eller 3/8 af en tomme. Du lukker derefter armen og gentager processen med at flimre på linjen, mens du gradvist åbner armen. Du gentager hele denne cyklus, indtil du når den største vagt på 1 tommer eller en # 8.

7. Som følge heraf bør dit hår blandes glat fra den korte længde af ¼ af en tomme fundet på siderne af dit hoved, op til de to inches af længden langs toppen af ​​dit hoved. Den faktiske blanding skal ikke have overskredet 'krone på hovedet' eller den øverste del af dit hoved. Dernæst bør du fjerne det løse hår for at sikre, at du har en præcis opfattelse af, hvad du har nået op til dette punkt.

8.

Derefter skal du bruge 'Peanut u0026 quot; maskine, vil du tegne en særskilt halvcirkel, der beskriver bagsiden af ​​dit hårklipp og et afskæringspunkt ved hver sideforbrænding. For at opnå halvcirkel, skal du komme tilbage til den samme position som du tidligere brugte til at se bagsiden af ​​dit hoved. Sørg for at justere det håndholdte spejl, så du har et klart billede af bagsiden af ​​dit hoved. Når du tegner ½-cirklen, skal du prøve at klippe det mindste antal hår som muligt, samtidig med at du bevarer skarpe kigger. Dette gøres i forventning om, at håret vokser tilbage og gør det muligt at se det så naturligt som muligt, selv flere dage senere.

9.

Dernæst vil du bruge maskinen tegne en vandret linje ved sideburnerne målt ved omkring midten af ​​øret. Du vil også skære noget hår under denne særskilte linje (omkring kindområdet) igen ved brug af 'Peanut'.
Desuden børste af noget løs hår og jævnt placere gel på toppen af ​​dit hoved, samtidig med at du holder den samme frisure du kæmte tidligere. Du kan også gerne sprede gnidning af alkohol langs hele hårklippet af hensyn til helbredet og sikre, at eventuelle nedskæringer ikke bliver inficeret. Så brug simpelthen Chapman pulver til din pensel og afslut med at børste af nakke og sideburns til den friske barbershop lugt.

Endelig skal du fjerne kappen og halsstrimlen fra din nakke og klapp dig selv på ryggen, fordi du vil have afsluttet din første frisør.

Måske kan du ligesom de fleste mennesker være trætte af at tage de dyre og tid til at sluge ture til frisørsalongen. Den følgende analyse vil give trinvise procedurer i lyset af at udføre dit eget hårklipp, hvis du så vælger at have en 'blandet kam-over' eller du kan anvende de begreb, der leveres i rækkefølge, gør næsten enhver hårklipp. Desværre var jeg kun i stand til at beskrive en enkelt frisure selvom 'blandet kom-over' fungerede perfekt inden for dette særlige tilfælde.
Det sker bare så, at min professor, professor Hess, erhverver denne hårklipp regelmæssigt på hver anden til tre uger. Jeg organiserede følgende analyse på en måde, der ville tillade enhver inden for min professorer at positionere med succes at skære sit eget hår.