Sådan vælger du general til specifikke jeans

 

1.

Brug både online- og mursten- og mørtelbutikker til at søge efter dine jeans. Se gennem onlineannoncerne, indtil du finder noget, der passer til dit udseende. Kopier ned mærket og stilen på jeanet, når du vælger de specifikke jeans.

2.

Gå til mursten og mørtelbutikker og prøv på jeans. Hvis du finder det mærke, du valgte online, skal du se om de har de jeans, du kan lide. Prøv dem og bedøm, om dit valg til specifikke jeans var en god. Nogle gange ser tingene vidunderligt ud på 90 pund modeller, men ikke så godt på rigtige mennesker. Sørg for, at stoffet føles godt og er kvalitet.

3.

Lav noter på favorit jean. Inkluder den passende størrelse for den stil. Ikke alle størrelser 10 s er ens. Nogle gange skal du justere op eller ned i en størrelse for at få den rigtige pasform. Når du vælger specifikke jeans, som du ved, elsker du, luk øjnene til nummeret og bare se efter pasformen. < /p>

4.

Kontrol igen online. Søg efter den nøjagtige størrelse og stil, du valgte. Du skal have flere hjemmesider, der har de specifikke jeans, du vil have.

At få lige det rigtige par jeans er en godbid for alle, der værdsætter hendes udseende. Der er et par tips, der hjælper, når du handler for det perfekte par. Du skal lave en handlingsplan for at spare tid og penge, når du først handler i almindelighed for jeans og derefter indsnævrer det efter du har valgt bestemte jeans.