Skål Cut Frisure

  Skålskåret, en stil, der bæres i århundreder, indebærer at klippe håret kort på siderne og bagsiden af ​​hovedet, mens det forlader det langt foran. Skålskåret får sit navn, fordi det almindeligvis blev skabt hjemme ved at placere en skål eller gryde over hovedet og skære eller barbere det udsatte hår. Ifølge J. Elaine Spear, forfatter til 'Haircutting for Dummies', mens cut'ens popularitet falmede i begyndelsen af ​​1990'erne, er det igen kommet frem i nutidens kultur med moderniseret tager stilen på.

Kort og Shaven < / h2> En kort og barberet skålskæring består af længere hår på toppen af ​​hovedet med skarvede sider for en klassiker, der tager på stilen. For at oprette denne stil skal du bede din stylist om at barbere dit hår under skålens linje til ca. 1/8 tommer lang. Det længere hår på toppen af ​​dit hoved skal skæres til 1 til 2 inches lang for at fuldføre hårklippet. Denne snit er let at style, hvilket kræver, at du blot glider håret med en kam før du bærer. Du kan også kæbe med middelhårig hårgel gennem dit hår og glatte det tilbage til en konservativ appel.

Skålskåret med Bangs

Skålskåret med smør skaber en moderniseret stil, der tager lidt fra bobskåret til en skålskåret fusion. For at opnå dette udseende, så spørg din stylist at barbere håret under din øre linje ned til 1/8 tommer lang. Bed ham om at skære resten af ​​dit hår lige over på din øre linje for at skabe ensartet længde og derefter trimme dit knæk over panden linjen for at skabe en ramme til dit ansigt, opmærksom på dine øjne.Brug denne stil lige ned, glat det med en kam. Alternativt kan du bruge mediumholdig hårgel til at glatte håret tilbage, så du får hænge ned.

Lang og lagdelt

En lang, lagdelt skålskæring er en anden moderne stiliseret på den klassiske haircut. For at lave denne skål skal du bede din stylist om at barbere håret under din ørelinie lige over og klippe håret over ørelinjen til ca. 4 inches lang. Bed hende om at lagre dit hår for at tilføje volumen. Layering består i at skære de øverste lag af håret kortere end bunden for at tilføre kroppens illusion.
For håret skal du kramme håret foran dit ansigt til den ene side for at ramme dit ansigt og tilføje et let lag af afslappet hårspray for at holde det på plads. Du kan også bruge små hårklip til at holde håret væk fra dine øjne.