Type af tape, der anvendes til anvendelse af øjenvippeudvidelser

 

Størrelse

Micropore tape er kirurgisk tape, der sælges i 1/2-tommer ved 10-yard ruller. Størrelsen af ​​hvert enkelt stykke varierer afhængigt af øjets størrelse. Båndet kan købes hos skønhedsforretninger, apoteker eller stormagasiner.

Tidsramme

Øjenvippeudvidelser varer i overraskende lang tid. Fordi forlængelsen anvendes på den faktiske lash, forlænges forlængelsen gennem hele den naturlige øjenvippes cyklus. Denne cyklus varer normalt mellem seks og otte uger.

Funktioner

Mikroporebånd har mange efterspurgte funktioner. Båndet er latexfrit, så de, der har den fælles latexallergi, kan anvende det på deres hud. Det er også hypoallergenisk. Når det klæber på huden føles det vægtløst. Det ser naturligt ud og kommer i hvid eller brun.

Fordele

Micropore tape er følsomt for huden. Det efterlader meget lidt rest, når det fjernes og er økonomisk. Båndet er også luft og fugtgennemtrængeligt.

Løsninger

Et stort problem ved anvendelse af øjenvippeudvidelser er at holde det øverste øjenlåg adskilt fra bunden for rent at anvende forlængelsen. Det er vigtigt at anvende øjengel under øjet, så tape ikke klæber til den delikate øjenhud. Hvis båndet stikker det kan forårsage rynker eller irriteret hud. Øjenvippeforlængelser tilføjer længde til korte, stumpy vipper, når kvinder ønsker lange, flydende vipper for at se luksuriøse eller stilfulde. Ligesom hårforlængelser anvendes falske øjenvipper til naturlige øjenvipper til et udvidet udseende. Ansøgningsprocessen er ikke vanskelig eller kedelig. Det er også meget sikkert. Lim og mikroporebånd bruges til at anvende vippene, mens klienten sidder i en stol.